Au Pair: Active family near Brisbane
  

  
Active family near Brisbane
 
Positie:Au Pair
Periode: Vanaf nu
Tijd/Leeftijd:minimaal 6 maanden
Taal:Engels
Uren per week:35-40 uur per week, weekends zijn vrij. Oppassen 's avonds is ongeveer 2 keer per maand.
Je werkt 's ochtends van 6.30 tot 10.30 en van 15.00 - 19.00 (maandag - vrijdag)
Taak omschrijving:Het betreft een familie met 4 kinderen in de leeftijdscategorie 7-11 jaar. De werkzaamheden zijn voornamelijk voor en na schooltijd en de huishoudelijke taken hebben eigenlijk ook alleen betrekking op de kinderen.
Locatie:De familie woont in Taigum, Queensland en dit is een kleine stad waar wel voldoende te zien en te doen is en van waaruit je makkelijk naar Brisbane (13 km) kunt en mooie plekjes in Australie kunt bezoeken. Vlakbij is een klein winkelcentrum, een station en een bus die rechtstreeks naar Brisbane gaat.
De familie is eigenaar van een vakantiepark, waar ook mensen voor langere tijd kunnen wonen. Onderdeel van dit park is een motel met 22 kamers, 13 vakantiehuisjes en een eigen restaurant.
Accommodatie:De familie woont in een huis met 5 slaapkamers, een speel kamer voor de kinderen. Het ligt op het terrein van het park, maar wel met een aparte opgang en eigen tuin. Het park heeft ook 4 tennisbanen en een zwembad, welke jij natuurlijk ook kan gebruiken!
De accommodatie voor de au pair is een mooie kamer op de eerste verdieping en een gedeelde badkamer met de kinderen.
Beschrijving:Er zijn vier kinderen maar allemaal uit een eerder huwelijk van de beide ouders. Vader Colin heeft 2 dochters. Brianna (8) en Renae (7) en Moeder Marika heeft een zoon, Harrison (8) en een dochter, Emily (11). De dochters van Colin zijn er alleen in het weekend en met vakanties, dus de voornaamste zorg is voor Harrison en Emily.
Zowel Colin als Marika werken op het vakantiepark en in het motel. Marika houdt zich bezig met het personeel , administratie en verblijf van de gasten. Colin zorgt voor het park en het technisch onderhoud.

Opmerkingen:The familie is op zoek naar iemand die het leuk vind om te ondersteunen in hun familieleven doordat ze af en toe heel erg druk zijn met het bedrijf. Van de kinderen wordt verwacht dat ze ook meehelpen in het huis en ze hebben allemaal een eigen taak. De familie gaat een keer per maand als gezin weg en als je het leuk vindt, kun je mee, maar je mag natuurlijk ook je eigen uitstapjes maken!
 
Back