Work and Travel: Ivory Heights Boutique Hotel
 

Hotelwerk in Zuid-Afrika
  
host/hostess in een vijfsterren hotel Ivory Heights Boutique Hotel
 
Positie:Gastheer/Gastvrouw die ervoor zorgt dat de gasten altijd goed verzorgd en behandeld worden.
Periode: minimaal 3 maanden, bij voorkeur van November tot Maart (Afrikaanse zomer)
Taal:Engels
Uren per week:40-urige werkweek, inclusief het weekend en avond shiften.
Taak omschrijving:De werkzaamheden hangen af van de persoonlijke interesses en vaardigheden die de vrijwilliger bezit. Wel moet de vrijwiliigers erg flexibel zijn aangezien ze overal en bij alle werkzaamheden in het gastverblijf ingezet kunnen worden. Je kan hierbij denken aan barwerkzaamheden, dining services, reserveringen en kantoorwerk, hulp in het huishouden en diverse algemene taken.
Locatie:Ivory Heights Boutique Hotel ligt op 20 minuten afstand van het Cape Town International Airport en dichtbij alle bezienswaardigheden die Kaapstad te bieden heeft. Vanaf Ivory Heights heb je prachtig uitzicht over False Bay, Kaapstad, Simon's Stad en de Tafelberg. Dit gebied is een prachtig beginpunt van de beroemde Stellenbosch Wijn Route. Ook de Gansbaai, dat bekend staat om het witte haai duiken en Hermanus, een van 's werelds beste locaties om walvissen te bekijken zijn goed te bereiken vanaf Ivory Heights.
Accommodatie:Ivory Heights biedt een accomodatie van de beste kwaliteit en doet er alles aan om de gasten een zo prettig mogelijk verblijf te laten hebben. Het hotel bezit conferentieruimtes, 5 lounges, een dining room, een zwembad, grote tuinen en een tennisbaan.
Beschrijving:De vrijwilligers moeten een positieve uitstraling hebben die ze kunnen reflecteren op de gasten! Ook stressbestendigheid is erg belangrijk.
 
Back