Volunteer: Dramaraksaniwesana project

bijdragen aan het geluk van HIV besmette patienten
  
Wat Phrabatnamphu Nampa HIV Temple - Dramaraksaniwesana project
 
Positie:Vrijwilliger
Periode: Minimaal 2 maanden voor vertrek aanmelden
Taal:Voldoende kennis van het Engels
Uren per week:Maandag tot vrijdag
Taak omschrijving:Het helpen van de HIV besmette patienten door plezier met ze te maken. Bijdragen aan hun geluk door ze extra aandacht te geven.
Locatie:De stad Lopburi ligt ongeveer 150 kilometer van Bangkok vandaan. Sinds de 13e eeuw is Lopburi in handen van Thailand en in sommige periodes was het gedeeltelijk in handen van het Khmer Rijk.
Lopburi haalde het nieuws in 1664 toen koning Narai de stad uitriep als tweede hoofdstad na Ayutthaya. Tijdens deze periode waarden de Fransen rond en deze invloed is terug te zien in de gebouwen van de provinciale hoofdstad.
De vele ruines en tempels die het gebied rijk is zijn volledig ingenomen door apenstammen, dus pas goed op uw eigendommen!
Accommodatie:Gedeelde accomodatie met andere vrijwilligers in de buurt van de tempel.
Beschrijving:De Wat Phrabatnamphu Nampa Tempel gebruikt vrijwilligers als belangrijkste benadering om de HIV besmette patienten te helpen en te behandelen. Voornamelijk Thaise vrijwilligers die daar stage lopen, maar ook Japanse en buitenlandse vrijwilligers. De vrijwilligers worden ondersteund door een Amerikaanse dokter die vloeiend Thais spreekt.
 
Back