Au Pair: Loving family near Paris

  
Loving family near Paris
 
Positie:Au pair
Periode: vanaf januari 2007
Tijd/Leeftijd:minimaal 6 maanden
Taal:Frans en Engels
Uren per week:Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.30 tot 19.00. Op woensdag en in vakanties van 9.00 - 12.00 en van 14.00 - 17.00
Zondag is je vrije dag
Taak omschrijving:De werkzaamheden zijn voornamelijk na schooltijd, op woensdag en in vakanties. De belangrijkste taken zijn koken, de kinderen in bad doen, spelen met de kinderen, en huishoudelijke taken die betrekking hebben op de kinderen.
Locatie:De familie woont in een groot huis met 5 slaapkamers, 3 badkamers en een tuin van 1500 vierkante meter. De au pair heeft een eigen slaapkamer met douche en televisie. De kinderen hebben ook allemaal een eigen slaapkamer en ook een speelkamer.
De familie woont in een klein dorp met een zwembad, bos, tennisbanen en een basketbalveld. De mensen in het dorp zijn erg vriendelijk en er wonen veel andere au pairs.
Accommodatie:Etoilles is een dorp vlakbij het Senart bos en op 2 kilometer afstand van de grote stad Evry. Hier kan je franse lessen volgen. Parijs ligt op een klein half uurtje afstand van Etoille.
Kosten:De familie heeft een kat.
Beschrijving:Cristelle en Michel wonen met hun dochter en 2 zoontjes in het kleine plaatsje Etoile vlakbij Parijs en Evry. Michel reist voor zijn werk veel naar Parijs en door de rest van Europa. Dochter Cassandre is 10 jaar oud en zoons Jules en Virgile zijn 8 en 5 jaar oud. Alledrie de kinderen gaan naar school, houden van sporten en het spelen met vriendjes. De kinderen zijn gewend aan au pairs aangezien het gezin er al twee gehad hebben.
Opmerkingen:De familie ziet een au pair als onderdeel van het gezin. Ze houden veel van de natuur, van sporten en van wandelen. In hun vrije tijd gaat de familie graag naar de bioscoop, naar het theater en uit eten met vrienden. Ook maken ze vaak uitstapjes naar Parijs.
 
Back