Other: Organiseer een summer camp!

De tijd van je leven!
  
Organiseer een summer camp!
 
Positie:Summer Camp leiding
Periode: juni - augustus 2007
Tijd/Leeftijd:9 weken in de zomer van 2007
Taal:Goed niveau van het engels
Uren per week:ongeveer 40 uur per week
Taak omschrijving:als leiding van een summer camp ben je bezig met het organiseren en begeleiden van activiteiten voor kinderen en jongeren.
Locatie:De kampen zijn altijd landelijk gelegen in een bosrijke omgeving of in de buurt van water om zo veel buitenactiviteiten mogelijk te maken. Bij alle programma´s vindt eerst een orientatie plaats in een grote stad en vanaf daar vertrek je met andere internationale kampleiding naar je eigen kamp.
Accommodatie:Je verblijft het gehele kamp op het kamp terrein. Afhankelijk van het soort kamp is de accommodatie verschillend. Bij sommige kampen slaap je als kampleiding apart, maar in de meeste gevallen krijg je je eigen groepje toegewezen waarbij je met hun de accommodatie deelt.
Kosten:USA
* inschrijfkosten – 95 Euro
* programmakosten – 410 Euro
Rusland
* inschrijfkosten – 190 Euro
* Programmakosten – 550 Euro
Canada
* Inschrijfkosten - 95 Euro
* programmakosten - 354 Euro
Beschrijving:Er zijn verschillende mogelijkheden zowel qua kamp als qua functie en deze zijn afhankelijk van je voorkeuren alsook je ervaring en vaardigheden.

Kun je bijvoorbeeld heel goed zwemmen en heb je daar de nodige diploma's voor? dan kun je misschien als zweminstructeur of life guard aan de slag! ook voor creatieve mensen zijn er voldoende mogelijkheden! Vind je het leuk om in de keuken te staan? dan kun je aan de slag als staff.
Opmerkingen:Je moet minimaal 18 zijn voor 1 juni 2007 om te kunnen deelnemen aan een zomerkamp.

Aanmelden moet voor 1 april 2007
 
Back