Work and Travel: Hotelwerk in Gerennomeerd hotel in Bournemouth
  

  
Hotelwerk in Gerennomeerd hotel in Bournemouth
 
Positie:Receptie, bediening of barservice
Periode: Elke maand
Tijd/Leeftijd:minimaal 3 maanden
Taal:Engels, intermediate level
Uren per week:minimaal 30 uur per week, maar het kan in het hoogseizoen ook 45-50 uur per week zijn.
Taak omschrijving:Afhankelijk van de cursus die je doet kom je of in de bediening terecht of achter de bar. Als je veel ervaring hebt en bijvoorbeeld goed Engels spreekt, zijn er ook mogelijkheden in de receptie of als portier. daarnaast zijn er mogelijkheden om verschillende functies uit te oefenen als je voor een langere tijd werkt
Locatie:Bournemouth, zuid-engeland. Dit is een stadje aan de kust gelegen waar veel hotels en conferentiecentra zijn. Bovendien komen hier veel engelsen zelf vakantie houden en worden er ook veel kerstreizen voor ouderen georganiseerd. Daarnaast zijn er veel jongeren die hier werken in de hotels en zijn er voldoende pubs, restaurants en clubs om je in je vrije tijd te vermaken.
Ook zijn er veel touristische plekken in de buurt en zit je ongeveer 1,5 uur vanaf Londen.
Accommodatie:Afhankelijk van het Hotel waar je gaat werken, is er accommodatie voor het personeel. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in jet hostel van de partnerorganisatie een (gedeelde) kamer te huren of je kunt ervoor kiezen zelf op zoek te gaan naar woonruimte.
Kosten:Kosten:
Inschrijving 75
Essential food Service Cursus plus plaatsing 695
Essential Barservice cursus plus plaatsing 695
Practical food, Bar and Wine service plus plaatsing 925

De eerste twee cursussen zijn 1 week, de tweede cursus is 2 weken.
Beschrijving:Er zijn veel verschillende typen hotels waar je kunt werken en je kunt dus ook je voorkeur aangeven. Vind je het leuk om in een zakelijk en formeel hotel te werken? dan is een conference hotel iets voor jou! Daarnaast zijn er ook veel kleinere hotels waar veel terugkerende vakantiegangers naar toe gaan. De sfeer is veelal informeel en er is voldoende ruimte voor contact met de gasten en het werktempo is ook meestal wat rustiger.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor een landelijkere plaatsing waarbij je vaak in een klein team werkt en ook veelal samen met de vaste staff.
 
Back